Европейски работодатели набират служители в България

30 септември 2014, Коментари 0

Европейски работодатели набират служители в БългарияАЗ организира за поредна година събитието „Европейски ден на труда”, което ще се състои на 10.10.2014 в град Бургас.

Кандидатите за работните места ще могат да се срещнат с работодатели от Италия, Германия, Великобритания, Холандия, Австрия и други развити страни, като ще могат да бъдат интервюирани и да получат оферти.

Задължително е желаещите да владеят чужди езици, а за да получат възможност за интервю, те трябва да са попълнили на чужд език CV, мот. писмо, дипломи, сертификати, мотивационно писмо. Документацията трябва да бъде предварително изпратена на имейл адреса на АЗ.

Най предпочитания персонал от българия е за сферата на туризма и идващия студен сезон. Немските и австрийски курорти изпитват най-голяма нужда от свежа работна ръка за сезона, като най-много свободни места има за рецепционисти, готвачи, сервитьори и други позиции в хотели и ресторанти. За Германия и Холандия пък се търсят специалисти в областта на инженерните дейности – ел.техници, машинни техници, мотокаристи, фрезисти, заварчици IT специалисти и други.

За Чехия се набират берачи на плодове, както и общи работници в производствени процеси.
Подробна информация може да се получи на уебсайта на Агенцията по заетостта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*