Студентски летни стажове предлагат от НОИ

10 май 2014, Коментари 0

студентски стажовеОсигурителния институт ще участва през тази година в програмата за студентски стажове в административните звена на МС.

Осемдесет и осем младежи, следващи в момента своето висше образование, ще имат възможността да стажуват в Института за периода от тридесет дни до края на септември. Въпросните свободни позиции за стаж се отнасят за районните управления в цялата страна.

На 11ти май изтича срокът за подаване на необходимата документацията от желаещите да стажуват през това лято. Документите се входират чрез специализираната електронна страница на институцията – staj.goverment. bg. На същата може да се научат всички подробности относно условията за летния студентски стаж в НОИ.

Всеки студент, учащ в България или чужбина може да кандидатства за отпуснатите работни места без значение от формата, семестъра или степента на обучението.

Повече за позициите за стаж и тяхното разпределяне може да се прочете на официалната електронна страница на Осигурителния институт.От НОИ уточняват, че стажът е неплатен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.


*